Hallo, ik ben Marlina

en ik zoek een uitdaging.

Ik ben geen carrière-tijger, een leuke en uitdagende job is voor mij belangrijk. De inhoud en het takenpakket primeren op de titel en de positie.
Een gezonde balans tussen arbeid en sociaal leven staat hoog op mijn verlanglijstje. Carrière maken is niet mijn topprioriteit, ik ga hiervoor niet over lijken.
Ik ben echter wel een bijtertje als ik mijn doel wil halen.

Wat is belangrijk voor mij?
Jobfierheid en arbeidsvreugde!

Arbeidsvreugde door een uitdagend en afwisselend takenpakket: nieuwe dingen leren, reeds opgedane kennis bijschaven en verfijnen.
Arbeidsvreugde door op een positieve manier met anderen samen te werken: nieuwe mensen leren kennen, oude contacten inzetten indien nodig. Het huidige netwerk behouden en vergroten.

Jobfierheid door elke taak correct af te handelen. Geen obstakel uit de weg gaan, voor elk probleem de juiste oplossing vinden.
Jobfierheid omdat je trots wil zijn op het geleverde werk en hiervoor bereid zijn extra inspanningen te leveren.

Jobfierheid en arbeidsvreugde bekomen doordat je voor 100% achter je werk en de organisatie staat.

Wat zoek ik?
Een job met een gevarieerd takenpakket. Ik ben een veelzijdig persoon en wens dit dan ook terug te vinden in mijn job.
Ik zie graag het resultaat van mijn werk. Repetitieve handelingen zonder zichtbaar eindresultaat zijn niet aan mij besteed.

Zoals iedereen zoek ik een job die in mijn interessegebied ligt. Maar ik ben iemand die graag nieuwe dingen ontdekt. Dingen die ik vandaag niet ken, kunnen morgen wel mijn interesse opwekken.

Ik wens in een dynamisch en bont team terecht te komen. Een team waar verschillende persoonlijkheden voor een verrijking zorgen.

Hebt u een openstaande vacature?
Dan ben ik misschien wel de persoon die u zoekt!
Contacteer me via de gegevens op de contactpagina. Ik kom me, met plezier, persoonlijk voorstellen.